SuiteCRM možete imati već za dvije sedmice

Zaboravite višemjesečne implementacije

Svjesni smo da nemate ni vremena ni resura sa višemjesečne implementacije IT rješenja. Zato se fokusiramo za jednostavna i efikasna rješenja u procesu implementacije. Razgovarat ćemo o vašem businessu, vašim kupcima i procesima i onome što je vama zaista bitno a ne o IT-u.

Kao rezultat toga, pripremićemo u saradnji sa vama vašu SuiteCRM instancu. Ovisno o broju korisnika, CRM sistem spreman za korištenje možete imati već za dvije sedmice. Posebnu pažnju posvećujemo treningu korisnika i njihovom angažmanu.

Preferiramo individualan pristup svakom korisniku kako bi bez obzira na nivo prethodnog znanja brzo usvojio potrebne vještine za korištenje SuiteCRM.

Implementacija

Nakon što smo definisali vaše procese i potrebe implementiramo vaše rješenje u najkraćem roku. Stalno smo u kontaktu sa Vama i slušamo vaše povratne informacije.

Trening

Treningu pristupamo individualno i svakom korisniku omogućujemo da samostalno koristi aplikaciju u testnim sistemima i prije početka rada vašeg SuiteCRM rješenja

Održavanje

Nakon uspješne implementacije brinemo se o ispravnom funkcionisanju vašeg sistema ali smo vam i na raspolaganju za sve dodatne usluge vezane za vaš SuiteCRM sistem.

Paketi usluga

Za vas smo kreirali već definisane pakete implementacijskih usluga kako bi imali što jasniju sliku aktivnosti i troškova koji su vezani za implementaciju SuiteCRM u vašoj kompaniji. Ove pakete je naravno moguće modificirati u skladu sa vašim potrebama i specifičnostima vašeg poslovanja.

Osnovna implementacija

Već od 1.900 KM

Osnovna implementacija uključuje održavanje workshopa (radionice) u vašoj kompaniji na kojem se definišu vaše potrebe i na osnovu čega se kreira dokument sa vašim funkcionalnim zahtjevima i poslovnim procesima, instalaciju SuiteCRM aplikacije na Coogle Cloud, aktivaciju svih modula, import Vaših podataka, kreiranje korisnika, dodavanje do max 10 prilagođenih polja, trening korisnika, korisničke upute i 1 mjesec besplatnog održavanja nakon implementacije

Napredna implementacija

Već od 2.900 KM

Napredna implementacija uključuje održavanje workshopa (radionice) u vašoj kompaniji na kojem se definišu vaše potrebe i na osnovu čega se kreira dokument sa vašim funkcionalnim zahtjevima i poslovnim procesima, instalaciju SuiteCRM aplikacije na Coogle Cloud, aktivaciju svih modula, kreiranje jednog custom modula, import Vaših podataka, kreiranje korisnika, dodavanje do max 20 prilagođenih polja, trening korisnika, korisničke upute i 2 mjeseca besplatnog održavanja nakon implementacije.

Prilagođena rješenja

Na upit

Prilagođena rješenja uključuju održavanje workshopa (radionice) u vašoj kompaniji na kojem se definišu vaše potrebe i na osnovu čega se kreira dokument sa vašim funkcionalnim zahtjevima i poslovnim procesima,  instalaciju SuiteCRM aplikacije na Coogle Cloud, aktivaciju svih modula, import Vaših podataka, kreiranje korisnika, dodavanje neograničenog broja prilagođenih polja, kreiranje neograničenog broja custom modula, trening korisnika, korisničke upute i do 3 mjeseca besplatnog održavanja nakon implementacije.

Trebaju Vam dodatne informacije? Zakažite prezentaciju ili zatražite informativnu ponudu. Javit ćemo Vam se vrlo brzo sa svim potrebnim informacijama.